tiistai 25. syyskuuta 2012

Alakerran olohuone

Aurinkoista tiistaita! Kerrankin osui kohdikkain hetki ylimääräistä aikaa, aurinkoinen kuvaussää ja melko siisti alakerran olohuone. Siispä tässä vihdoinkin kuvia meiltä kotoa, en ole tainnut sisäkuvia postata montaakaan tämän puolen vuoden blogiurani aikana...


Tunnelma huoneessa on melko syksyinen, johtuen ruskeasta yleisväristä. SITS Howard -tuolit ovat Vepsäläiseltä, parhaat mahdolliset lukemiseen ja takkatulen edessä istumiseen. Muhkeakarvainen matto on Ikean Persby. Lapset loikoilevat matolla kuin kissat konsanaan. Paksu matto on käytännöllinen, sillä meidän vanhassa talossa alkuperäiset lautalattiat ovat vähän kylmät kovilla pakkasilla.Koristetyynyjen päälliset toin Kööpenhaminan reissulta. Ne ovat tanskalaisen Bungalow 'n, Neem Grey. Ripustin saman sarjan keittiöpyyhkeet pitkien verhojen taakse kapaksi, toimii ilman ompelua :)
Näkymää työhuoneen suuntaan. Työhuone on ihan vaiheessa, sille tarttis tehdä jotain ja nopeasti! Suunnitelmia on, muttei aikaa niiden toteuttamiseen. Kuulostaako tutulta?? Tuon ison matka-arkun löysin Tingsbodenista. Lue aiemmin postaamani jututTingbodenista klikkaamalla tästä!


Viime vuonna ennen joulua valmistuneen yläkerran portaat tulivat alakerran olohuoneeseen. Ne saatiin hienosti sopimaan talon vanhaan tyyliin. Postaan jutun portaiden suunnittelusta ja tekemisestä myöhemmin syksyllä. Portaiden alle jäi lukunurkkaus ja lasten majakomero. Nahkanojatuoli oli löytö Vepsäläisen alesta viime keväältä, sopivan kulunut ja juuri oikean mallinen. Ja mulla on jo muutama idea lukuvaloksi tuohon nurkkaukseen.


Mutta nyt saa sisällä olo riittää ja lähdemme ulos kun on kerrankin upea syyspäivä!
Laitan lisää kuvia meiltä kunhan taas ehdin :)
Riikka


2 kommenttia:

  1. Hei, laitoin vielä linkin, jotta muiden on helpompi lukea vanhat juttuni teidän ihanasta Tawarapuodista. Pitäisi tulla taas käymään pitkästä aikaa!

    VastaaPoista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...