torstai 7. kesäkuuta 2012

Kahvivierasta odotellessaRiihimäenlasin Barokki -sarja

Meidän 3vee ei eilen millään malttanut odottaa kahviseuramme saapumista, vaan pienet kädet kävivät fammon luonnonvattujen kimppuun jo ennen ovikellon kilahdusta. Meillä on riittänyt koko talven oman puutarhan punaviinimarjamehua, se on myös fammon tekemää. Otamme kaikki anopin ja äitini säilömät luonnontuotteet kiitollisina vastaan, itse en ole vielä mansikoiden ja mustikoiden pakastamista vaativampaa säilöntää suorittanut. Sitten tiedän olevani aikuinen, kun ehdin tekemään omat hillot, mehut ja muut syksyiset säilykkeet :) Tänä kesänä on taas paljon viinimarjoja tulossa, kukinnoista päätellen.

Kirpparilta muutamalla eurolla ostamani sokerikko ja kermakko ovat Barokki -sarjaa, Riihimäenlasin valmistamia 1960-70-luvulla, Erkki Tapio Siiroisen suunnittelemia. Löysin myöhemmin toiselta kirpparilta saamaan sarjaan ison jalallisen maljan, se on tällä hetkellä makuuhuoneen pöydällä pikkutavaroiden keräilykulhona.


Yesterday, our 3-year-old couldn't wait for our coffee guest to arrive before tasting the grandmother's delicious raspberry jam.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...