tiistai 19. kesäkuuta 2012

Juhannuksen menu



Juhannuksen menu tulee olemaan meillä ihan perinteinen. Alkupaloiksi Maalahden limppua, päälle lohi-katkaraputahnaa, jalkalaseihin skumppaa. Alkuruuaksi uusia perunoita, silliä, tilliä, savulohta, muutama hyvä kermaviilipohjainen kastike ja salaatteja muutama sortti. Pääruuaksi grilliherkut kasviksilla höystettynä. Yksinkertaisesti hyvää. Ja jälkiruuaksi voisin tehdä noista rehottavista raparpereista piirakan tai kakun jäätelön kera. En ole vieläkään kokeillut tehdä raparperimehua, ehkä ensi vuonna ehtisi?!

Mietin tässä, jos löytäisin jotain uusia kesäreseptejä. Klikkaa tästä linkkejä, ehkä kokeilen sitä raparperikakun ohjetta:






Our Midsummer's menu is very traditional with (for example) boiled new potatoes and herring, smoked salmon and salads, and as the main course grilled meats and vegetables. And as a desert rhubarb pie with vanilla ice-cream. Yummy!

If you want to know more about the Finnish Midsummer Eve´s traditions, click here!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...