perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen kotoillen


Huuda HEP, jos vietät pääsiäistä kotosalla :) Meidän pääsiäissuunnitelmat meni uusiksi, eikä lähdetykkään huvilalle. Miehen polvi on vihoitellut jo pari viikkoa ja nyt se äityi tosi pahaksi. Turvonnut ja todella kipeä. Katsotaan tilanne uudestaan huomenna, ja mennään sitten muutamaksi päiväksi, jos kipu sallii. Tai pyörähdetään vaan päiväseltään.

Onhan tää ihanaa "vaan" olla kotonakin :D Ollaan Miehen kans ehditty miettimään monta uutta projektia, ihan intona, vaikkeivat toteutuisikaan. Haaveilukin on kivaa. Ollaan mietitty jotain huvimajaa tai viherhuonetta pihalle (mut ei mitään kasikytlukusta hökötystä ;), jotta näin keväällä ja syksyllä olis suojaisa istumispaikka, sillä meidän piha on osoittautunut aika tuuliseksi. Siellä vois olla avotakkakin lämpöä tuomaan...

Muutamia irtonaisia ajatuksia (luentomuistiinpanojen muodossa):
- Ostin pääsiäiseksi sen tavanomaisen valkoisen tulppaanikimpun sijasta monivärisen. Laitoin ne vaihteeks korkeaan maljaan, vaikka Aalto-vaasi on kyllä edelleenkin mun suosikki tulppaaneille. Taitoin lehdet vekille, niin kukat pääsevät paremmin esille.

- Pioneerin kaiutinvekotinkin sopii ihan mukavasti ruokahuoneen sivupöydälle, mun silmä on jo tottunut tuohon möykkyyn. Valintaperusteena oli se, että on Mac-yhteensopiva. Saadaan musat kuulumaan iPhonesta ja iPadistä.

- Huomenna täällä ruotsinkielisellä Pohjanmaalla virvotaan, joten pääsee meidän 3veekin påskhäxana serkkujensa kanssa naapurustoa kiertämään kun ei olla huvilalla (meidän 10vee on tänä pääsiäisenä äitinsä perheen kanssa, joo eikä siis enää "meidän 9vee", kun hänellä oli viime viikolla isot 10v-synttärit :)

- Ja mullahan alkoi sisustusartesaaniopintojen loppuunsaattamiseksi 10 kuukauden opintovapaa, hurraa, joten ehkä tää egomartta ehtii nyt kirjoitella pidempään ja postailla enemmän ;D


Mutta siis se pointti oli, että iloista pääsiäistä teille kaikille ihanat lukijat ja blogikamut, 
Riikka :D8 kommenttia:

 1. Kauniita nuo tulppaanit!! Ja tavallaan kotosalla ollaan, kun ollaan ihan lapsuuden kodissani :)

  Aurinkoista pääsiäistä teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista pääsiäistä sullekin Hanna sinne Savoon, olettaisin ;)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää, sekä kuulostaa! :) Minulla on vajaa kaksi kuukautta valmistua sisustajaksi joten meinaa välillä jo sydän pomppoilla että mahtaakohan kaikkea keretä. :) Hih. Meilläkin huomenna pikkurullit kiertää. Kivaa pääsiäitä teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäsit ja oikein ihanaa pääsiäistä sinnekin! Sinähän valmistut ihan kohta, hienoa :) Toivottavasti ei ole liian kiireistä opintojen loppua kohti!

   Poista
 3. Eip vpi sanoo hep kun lähdettiin pohjanmaalle vetään uus trullausviikonlopu! :-)
  Aikas mukavia kuulumisia siellä, opiskelut kuullostaa tosiaan ihanalta!
  Aurinkoista pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän olet ihan trullibändäri, aina siellä missä pikkutrullit kiertää kortteleita ;) Toivottavasti tää pääsiäinen tosiaan jatkuu näin aurinkoisena, tää on ihan mahtavaa! Opiskeluvapaa tuli kyllä ihan tarpeeseen, alkoi tunnit päivästä loppua tai sitten itse...

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...