sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Opintovapaalle!Eipä ole meikäläistä täällä näkynyt yli viikkoon, on sen verran letti suorana menty. On tehty kunnolla virkatyöt, vasemmalla kädellä vähän opiskeltu, viety eteenpäin asiakkaan sisustusprojektia, oltu vierailevana tähtenä omassa perhe-elämässä, ehditty jopa mukaan työkavereiden keilailtaan ja ajettu satoja kilometrejä päivittäin. Huh! Onneksi mun ihanat vanhemmat eli ukki ja mummi ovat olleet kylässä koko viikon korvaamattomana apuna meidän perheelle tällaisella ruuhkaviikolla!

Ja niin kun mä uutenavuotena vannoin down-siftaavani tänä vuonna ja huolehtivani omasta jaksamisestani...

No mutta, parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Eli nyt tuli vihdoinkin sanoista tekoja ja tää tytsy jää pääsiäisestä eteenpäin virkatöistään opintovapaalle ens vuoden tammikuun loppuun asti! Hurraaaaaaaa!


Ehkäpä sitten ehdin tänne rakkaan harrastukseni pariin hieman enemmän 
ja moikkaamaan teitä ihkuja blogikamuja useammin kuin viikon välein ;D
 Mitä teille kaikille oikein kuuluu?!
Riikka

PS. Meille on ilmestynyt jo pikkuhiljaa pääsiäiskoristeita. Mä tykkään erityisesti munan muotokielestä. Pentikin lasimunat kiiltävät kevätauringossa raikkailla väreillään.12 kommenttia:

 1. Oi, ensinnäkin kauniita kuvia ja kevään tuntua jo siellä! Opintovapaa kuullostaa ihan huikealta, go girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki-darling <3 Olo on kyllä huikea ja helpottunut, täytyy myöntää :D

   Poista
 2. No tuohan kuulostaa kivalle, hurraaa todella! Eipä tänne sen kummempaa, pääsiäistä jo vähän ollaan viritelty kotiin, ulkoiltu ja muuten vaan touhuttu kotona. Tänään olisi ehkä vähän kirppiskäyntejäkin tiedossa sitten kun lapset heräävät päiväunilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin kivaa jo pelkkänä ajatuksena, Susanna!! Mukava kuulla sun kuulumisia!

   Missä kirppiksellä sä tykkäät käydä? Ajelin eilen Vaasasta kotiinpäin ja kävin Mustasaaren Fyndiksellä, löytyi meidän neidille uudenveroinen Ticketin pitkä toppatakki 15 eurolla, olin kyllä tyytyväinen :) Kirppislöytöonnea sullekin!!

   Poista
  2. Oi melkeinhän oltais voitu vilkutella olit niin lähellä ;) Tuolla Fyndiksessä tapaan käydä aika useasti, sieltä tekee monesti kivoja löytöjä ja on sopivan pieni. Sitten toinen paikka on Adam&Ewa vähän lähempänä keskustaa, se on vaan niin hurja iso että sinne täytyy varata aina enemmän aikaa...
   Teitpä mahtavan löydön, jäiköhän sinne meille mitään, hih!

   Poista
  3. Mä vilkuttelen tänään taas teidän ohi ajaessani ;) Mun tulee käytyä Adam&Ewassa todella harvoin, mutta onhan se kunnon kirppiskauppahalli! Toivottavasti teit hyviä löytöjä!

   Poista
 3. No sulla on ollut sitten menoa ja meininkiä... :)
  Toi opintovapaa kuulostaa just hyvään saumaan tulevalta. Muista sitten oikeasti hieman pysähtyä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Image-dear, täällä on juu viipotettu kiharat oikosenaan viime viikko! Opintovapaan ajoitus on kyllä just presiis oikea, alkoi olla akut vähissä viimeaikoina. Ja hyvä huomio sulta, että oikeesti sitten kans pitää vähentää tahtia <3 Mulla on taipumusta innostua niin kaikesta kivasta, että äkkiä huomaa olevansa taas "täystyöllistetty".

   Poista
 4. Ooo, ihanaa kun otat opintovapaan. Elämä ei saa mennä liian rankaksi. <3 Täällä on annettu tilaa ajatuksille, rakastuttu jakkaroihin, ulkoiltu, saunottu ja tehty aurinkotervehdyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soili, tää tuntuu kyllä ihanalta <3 Kerranhan täällä eletään, joten kai tästä voi kans vähän nauttiakin, eikä vaan pipo tiukalla painella tilanteesta toiseen :) Kuulostaa hyvältä noi sun aurinkotervehdykset ja ajatuksille tilan anto. Ja paljon onnea jakkararakkauden johdosta ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Sanna, tääää on niiiiiiin ihanaaaaaa! :) Suosittelen lämpimästi!

   Poista

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...