keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Poreilevaa


Käydessäni viimeksi Helsingissä Habitare -messujen aikaan, vietin yhden aurinkoisen iltapäivän kävellen Punavuoren ja Ullanlinnan pikkukatuja ja bongaten vastaantulevia sisustusliikkeitä. Kerron retkestä lisää myöhemmin, mutta nyt täytyy kertoa ihastuttavasta liikkeestä nimeltä PORE HELSINKI.

Se sijaitsee Ullanlinnassa Korkeavuorenkadulla. Tämä pitkä katu, joka lähtee Artekin kulmalta keskustasta nousemaan Kaivopuiston suuntaan, ansaitsisi kyllä ihan oman postauksensa, sillä sen varrella kukkii pikkuliikkeitä erittäin runsaana esiintymänä. Joten jos haluat hieman erilaista tunnelmaa kuin keskustassa, suuntaa askeleet pitkin Korkeavuorenkatua poiketen sisään mitä erilaisimpiin putiikkeihin.
POREen tuotevalikoimiin kuuluu mm. Ferm Livingin tuotteet, joista meikäläinen tykkää (muistuikin nyt mieleeni, että täytyy postata vielä kesäisen Kööpenhaminen reissun tuomisia eli Fermin korkista tehdyt pöytätabletit ja pannunalunen, joita tässä paraikaa ihastelen kun ruokapöydän ääressä blogia kirjoittelen :)

Liikkeessä on esillä myös Fermin tapettinäytteitä, niitä en olekaan nähnyt muualla, viimeksi Kööpenhaminassa. Ferm Livingin tapetit ovat varastaneet ainakin minun sydämeni.

POREen omistaja on Pohjanmaalta kotoisin oleva Sirpa Linnanmäki, joka on yhtä iloinen kuin liikkeensäkin. Hän kertoili eräiden tuotteiden takana olevista eettisistä taustoista, ja että liikkeellä oli omassa tuotannossa useita tuotteita. Minä itse olisin voinut tilata vaikka heti huovutetun maton, jonka värin sai itse valita laajasta ja herkullisesta värivalikoimasta.Klikkaa tästä liikkeen sivuille, niin näet kartasta sijainnin, lisää tuotteita ja yhteystiedot. POREella ei ole varsinaista webshopia, mutta Sirpa lupasi lähettää tuotteitaan postitse, joten ota yhteyttä häneen jos et pääse itse paikan päälle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...