maanantai 2. heinäkuuta 2012

Loppisrace på Källbacken 2012

Eilinen Loppisrace -päivä oli onnistunut. Källbackenin kaduilla oli vilskettä, ihmiset olivat iloisia, gramofoni soi ja kauppa kävi. Oli hauska tavata ystäviä ja tuttuja, ja tutustua myös uusiin ihaniin ihmisiin! Ystäväni Mira tuli Vaasasta Lotta -tyttönsä kanssa meille pienelle kesäreissulle.

Emme malttaneet seisoa vain omalla pihalla myyntipöydän takana, vaan lähdimme yhdessä kiertelemään naapuruston pihoja. Meidän 9veen jäi mielellään kaverinsa kanssa myymälävastaaviksi sillä aikaa.

Suurkiitos Pia-Marialle, Lotalle ja Mildridille päivän järjestämisestä. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään toivottavasti uudestaan, tulkaa silloin ystävät myymään meidän pihalle niin vietetään yhdessä hauska kirppispäivä :) Tässä tunnelmia, tule sinäkin ensi vuonna!

Ja lopuksi mun ostokset: Peppi -kirja, Puuha-Pete -legot (itse Puuha-Pete oli raksalla kuvaushetkellä eikä ehtinyt kuvaan), muutama sisustuslehti ja päivyri. Niin ja sitten se isoherkku: musta hetekakerrossänky, katso kuva tästä! Löysin myös 10kpl heinäseipäitä, sellaisia ohuita, niistä saisi vaikka verhotangot tai jotain muuta kivaa, katsotaan nyt, lupaan kuvia myöhemmin.
Lähdemme huomenna mieheni kanssa Kööpenhaminaan muutamaksi päiväksi, jipii!
Lisää matkasuunnitelmista  ja reissukuulumisia luvassa sitten myöhemmin!

The photos are from yesterday´s big yard sale happening, we had a great day! 
Tomorrow were are off to Copenhagen for few days, hurray!

Hauskaa heinäkuun alkua teille ihanat lukijat! Have a great first week of July!
Love, Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...